Человек не терпит насилия!

Сповідь окупанта

modaaaa

Складається враження, що під час парламентських виборів керівництво Партії Регіонів переймалося не стільки перемогою свого бізнес-клубу (бо політичних партій в Україні немає за визначенням – є лише зграї бариг), скільки тим, щоби зібрати під одним дахом побільше недоумкуватих. Так, наприклад, у Житомирі «регіонали» скликали кількасот наркоманів на «фестиваль електронної музики» й влаштували погром на спортивному аеродромі. А в багатостраждальному Первомайську Партія Регіонів взагалі вирішила судитись з кандидатом у народні депутати від опозиції Аркадієм Корнацьким за те, що той на 9-те Травня розмістив у райцентрі бігборди з гаслом «За перемоги над окупантами». Як виявилось, слова про окупантів керівники Партії Регіонів сприйняли на свою адресу.

Завдяки секретареві РНБОУ Андрію Клюєву та Генеральному прокуророві Віктору Пшонці райцентр Первомайськ нині здобув всесвітньої слави, а назва цього містечка вже стала синонімом брутального виборчого шахрайства. Ну, зовсім, як назва країни «Панама» стала означати брудні фінансові оборудки після того, як там розпочалось будівництво каналу між Тихим і Атлантичним океаном.

http://ord-ua.com/2012/11/03/pervomajska-bijnya/

Але не тільки новим способом підрахунку голосів уславилась керівна та спрямовуюча сила нашого суспільства на миколаївських теренах, але й новаціями в галузі цивільного процесу. 22 жовтня 2012 року Партія Регіонів (не обласний чи міський осередок, а саме партія – та що з офісом на вулиці Липській у Києві) подала в Первомайський міськрайонний суд позов до Аркадія Корнацького у зв’язку з тим, що «… невстановлені особи роздавали та вкидали в поштові скриньки агітаційний друкований матеріал кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №132 Корнацького Аркадія Олексійовича, який містить лозунги «За перемоги над окупантами», «Перемогли німецьких – переможемо і «донецьких», «Зробимо 28 жовтня 2012 року Днем визволення України від кримінальної окупації».

 korrnnnazz

Позов поданий в порядку звичайного цивільного судочинства до фізичної особи. У позовній заяві Партія Регіонів просить зобов’язати Аркадія Корнацького принести їй публічні вибачення, оскільки «поширена інформація стосується саме Партії Регіонів про що свідчить те, що більшість членів Партії Регіонів є вихідцями з м.Донецька та Донецької області».

Звісно, ми давно підозрювали, що Партія Регіонів насправді є партією одного регіону – попри те, що партійне керівництво з усіх сил пнулось створити ілюзію загальнонаціональної підтримки. Та й про кримінальні нахили партійного активу ходять переконливі чутки. Але хто ж міг уявити, що «регіональні» ідеологи стануть судитись з власником фермерського господарства з Миколаївщини, публічно доводячи, що більшість їх однопартійців складають мешканці Донбасу з дуже специфічною репутацією?

Тож автор, з огляду на його донецьке походження, не міг втриматись і негайно подав заяву про вступ у справу в якості третьої особи з самостійними вимогами на предмет спору:

До Первомайського міськрайонного суду

Миколаївської області

вул. Карла Маркса, 18, м.Первомайськ

Миколаївської обл., 55200

Третя особа, яка заявляє самостійні вимоги

(Заявник):

БОЙКО Володимир Маркович

вул. ххх, буд. ххх, кв. ххх, м. Донецьк, 83048

тел.: (050) ххх-хх-хх

у справу №1421/5581/12 за участю

Позивача:

Партії Регіонів

вул. Липська, 10, м. Київ, 01021

Відповідача:

КОРНАЦЬКОГО Аркадія Олексійовича

вул. ххх, буд. ххх, корп.ххх, с. Чаусове – 2,

Первомайського району Миколаївської області,

55235

ПОЗОВНА ЗАЯВА

про зобов’язати вчинити певні дії

У провадженні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області (головуючий у справі — суддя Горбенко С.А.) перебуває цивільна справа №1421/5581/12 за позовом Партії Регіонів до кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 132 Корнацького Аркадія Олексійовича про захист ділової репутації юридичної особи та зобов’язання вчинити певні дії.

Позов був заявлений у зв’язку з тим, що Відповідач у ході виборчої кампанії розповсюджував агітаційні матеріали, що містили гасла «За перемогу над окупантами», «Перемогли німецьких – переможемо й донецьких», «Зробимо 28 жовтня 2012 року Днем визволення України від кримінальної окупації». За твердженням Позивача, поширена Відповідачем інформація щодо кримінальних окупантів стосується безпосередньо Партії Регіонів, яка уособлює мешканців Донеччини, оскільки більшість членів цієї партії, як зазначено в позовній заяві, насправді є вихідцями тільки з одного регіону – Донецької області. З огляду на це Позивач просить суд визнати друковані матеріали, поширені Корнацьким А.О., такими, що принижують ділову репутацію Партії Регіонів, а також зобов’язати Корнацького А.О. вибачитись перед Партією Регіонів.

Спір між Позивачем і Відповідачем щодо перемоги над донецькими окупантами безпосередньо стосується моїх прав і охоронюваних законом інтересів, оскільки я є корінним донеччанином, народився в м.Донецьку, зареєстрований у м.Донецьку, у 2002 році притягувався до кримінальної відповідальності в м.Донецьку, наразі окуповую м.Київ та інші регіони України.

Відповідно до ч. 1 ст. 34 Цивільного процесуального кодексу України треті особи, які заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, можуть вступити у справу до закінчення судового розгляду, пред’явивши позов до однієї чи обох сторін. Ці особи мають усі процесуальні права й обов’язки позивача. З огляду на це вважаю за потрібне вступити в дану справу як третя особа, яка заявляє самостійні вимоги, оскільки своїм позовом Партія Регіонів намагається поставити під сумнів мою участь, як донецького, у кримінальній окупації України.

Ми, уродженці та мешканці Донецька, пишаємось тим, що змогли окупувати хохлів і захопити їх столицю Київ, а також Первомайський район Миколаївської області. Під проводом нашого двічі судимого Лідера ми й надалі будемо грабувати тєрпіл і лохів, що там мешкають, будемо перешкоджати поширенню їх свинячої мови, будемо фальсифікувати результати виборів.

Позовні вимоги порушують мій охоронюваний законом інтерес також тим, що саме я в 2002 році довідався й опублікував інформацію про світлі плями в біографії нашого Лідера, які він старанно приховував за порадою недоумкуватих соратників з Партії Регіонів.

Про те, що наш Лідер двічі притягувався до кримінальної відповідальності я довідався в червні 2002 року від співкамерників по Ізолятору тимчасового тримання Донецького міськуправління УМВС України в Донецькій області, куди потрапив у зв’язку з тим, що перед тим оприлюднив подробиці кримінального бізнесу іншого славетного уродженця Донецька – Геннадія Андрійовича Васильєва. Вийшовши за десять днів на волю завдяки втручанню Президента України Кучми Л.Д., я негайно опублікував почуті в камері розповіді про ходки на зону нашого Лідера. Тому нинішні спроби Партії Регіонів применшити роль донецького криміналітету в окупації України порушують мої законні інтереси як суб’єкта інформаційних правовідносин.

Окрім того, кримінальна окупація донецькими, зокрема мною, України жодною мірою не може паплюжити ділову репутацію Партії Регіонів, оскільки, відповідно до ч.2 ст. 14 Закону України «Про політичні партії в Україні», політичні партії є неприбутковими організаціями, отже не можуть займатись бізнесом, а відтак – мати ділову репутацію.

Виходячи з наведеного та керуючись статтями 55 Конституції України, ст. 3, 34, 60, 119, 120 Цивільного процесуального кодексу України, —

п р о ш у :

1. Прийняти цю позовну заяву до провадження.

2. Визнати мене третьою особою, яка заявляє самостійні вимоги в справі №1421/5581/12.

3. Відмовити у задоволенні позову Партії Регіонів до кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №132 Корнацького Аркадія Олексійовича.

4. Зобов’язати Партію Регіонів публічно вибачитись переді мною за заперечення факту кримінальної окупації України з боку донецьких.

Додатки:

1.Квитанція про сплату судового збору;

2.Копія цієї позовної заяви разом з доданими документами в 2-х примірниках;

3.Копія сторінок паспорту.

БОЙКО В.М.

7 листопада 2012 року

Спроби здати цю заяву в канцелярію суду були безрезультатними. Перелякані дівиці передавали її одна одній, носили до помічника судді Горбенко, потім ще до якогось судді й урешті-решт заявили, що суддя Горбенко на лікарняному, а без її дозволу прийняти та зареєструвати звичайнісінький процесуальний документ вони не можуть. Тож довелось йти на пошту й надсилати позов третьої особи до суду цінним листом.

Ми бажаємо судді Горбенко якомога швидше одужувати й повідомляємо, що автор ретельно готується до наступного судового засідання, в яке має намір з’явитись, як і годиться корінному донеччанину, у спортивних штанях і з сємкамі.

До зустрічі в ефірі!

Володимир БОЙКО, спеціально для «ОРД»

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

17 ответов

  1. Фотка прикольная! Такие туфли у нашего Артема Викторовича Пшонки есть, свадебно-судебные! Любимые — из жесткой части влагалища африканского удава

  2. На всех ваших публикациях, Владимир Бойко, есть особый отпечаток. Вы пытаетесь бороться с ветряными мельницами, изыскивая абсолютно неправедные и усложненные пути. Зачем Вам было ходить по коридорам суда, долго общаться с сотрудниками суда, тратить свое драгоценное время?. Взяли бы, не пожалев 2 гривны, да отправили свое заявление почтой. А если бы еще добавили 1 грн. 80 коп. b для верности отправили заяву заказным письмом. А добавив еще гривну с лишним, получили бы уведомление о доставке корреспонденции. Вот и все проблемы. А теперь я должен тратить свое время на ознакомления с вашими проблемами. Про людей, которые ищут для себя ненужных приключений в повседневной жизни, ищут пути самореализации М. Ю. Лермонтов писал: “А он, мятежный, просит бури, /Как будто в бурях есть покой!” Берегите себя, пан Владимир.

  3. “Пулитцеровская премия” по-праву должна быть Вашей, В.Бойко!
    и еще — почему прокуратура (тоже донецкая) не вступыла у справу для здийсненния прэдставныцькых повноважень? Наверное раздумывают, в интересах кого вступить в это дело: в интересах партии (донецких) регионов или в интересах третьего лица (Вас)….
    Прокуратура думаю вступит в интересах того, кто быстрее об этом напишет ходатайство.

  4. Ай да , Корнацкий, ай, да сукин сын!Это ж надо- подстроил ловушку для недалеких и доверчивых
    регионалов, которые сами связали в логическую цепочку в общем-то безобидные и справедливые лозунги и сами себя высекли.Прокол или подстава?
    А Бойко? Ему только дай ..Ну ни какого уважения.

  5. Пан Сизифов труд давно был замечен атрофии чувства юмора. как и положено настоящему коммунисту. А Вам, пане Володимир, всё смехуёчки разные.

  6. Присжному. На Ваш вопрос:”Сизифов труд, ты думаешь, что не зря потратил время на написание обращения к Бойко В.М.?” — отвечаю. Владимир добротный публицист и его беречь надо. У него были и уверен, что еще есть в загашнике, прекрасные публикации. “Кругом измена,трусость и обман” — (из дневника императора Николая Второго). Все это видит и слышит Владимир. Вот посему в своем предыдущем посте пожелал, чтобы он берег себя.

  7. Коварненько, но со вкусом В.Бойко пытается отобрать пальму первенства у ПР и её Лидера…

  8. Да Бойко молодец так держать, подловил на логике. Так и надо писать в суд “иронически”, т.к. к суду (как институту в государстве) доверие подорвано, с чего бы к нему относиться уважительно?

    скопирую в копилку народного творчества, может на старости лет напишу книгу о руине в Украине.

  9. Сизифов труд Владимиру Бойко: “Берегите себя, пан Владимир.” А про себя: “У-у-у, сука!” Виктор Янукович Сергею Лещенко: “Ты еще молодой…тебе еще жить да жить…” А про себя:”У-у-у, сука!”

    Часто слышал на Донбассе от сторонников ПР, что этот самый Бойко пидор. Может быть он и гомосек, но какой талантище у человека! От!

  10. Так, Марковичу! Треба навчити цю країну поважати донєцких!
    Бойка треба обрати головою партії донецьких регіонів! от він чітко розуміє суть її діяльності й не цурається свого кримінального минулого, як її нинішній офіційний лідер… подейкують, що кримінальне майбутнє Володимиру більше в житті не світить, бо саджати його за грати заборонено на найвищому рівні! Це все одно, що козла до овочевого складу пустити — потім ще за 10 днів якусь книжку напише типу “тюремные записки”…
    а поки що соромно й мені за рідних донецьких паццанів — ну хто додумався таким позовом образити донецьку кримінальну спільноту? на кол його! у позові відмовити — краще проголосувати закон, яким зобовязати надавати горілку безкоштовно за наявності донецької реєстрації! адже завдяки нашим виборцям країна так глибоко в дупі — заслужили… пишаймось?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ