Человек не терпит насилия!

Житомирщина гине!!!!!!!!!!!!

УВАГА ЖИТОМИР ГИНЕ!!!

Звернення до громадян рядових працівників міліції, що більш обізнані в справах, як то кажуть «з середини».

Конструктивний діалог представників засобів масової інформації з головним міліціонером регіону Юрієм Демяненком відбувся в УМВС України в Житомирській області. Журналістів поінформовано про результати роботи міліції упродовж минулого тижня та окреслено перспективи подальшої діяльності. Отак слухаєш і радієш: всі такі чесні, всі такі праведні, всі так хвилюються про подальше майбутнє, яке, як запевняє головний міліціонер області, під його вмілим керівництвом, буде проходити в співпраці з чесними, порядними, ввічливими міліціонерами, які навіть не знатимуть такого слова як «хабар».
Черговий «день преси» в УМВС України в Житомирській області зібрав до залу колегій представників мас-медіа регіону для зустрічі з керівником відомства Юрієм Демяненком, саме тим, першим міліціонером, який «кристальной души человек». Нічого і не скажеш, він же делегований народом на цей високий пост, однак лише він знає, а всі ми, тобто його підлеглі, розуміємо, що не так все просто…

За для можливості обіймати такий високий пост, Дем»яненко встиг створити у Житомирі псевдо “Автомайдан” з бандитів. (Засновники — Олександр Таргонський – колишній співробітник міліції, остання займана посада якого була заступник начальника УБОЗ УМВС, що був звільнений з ОВС за ДТП з смертельними наслідками (бажає поновитись на службі). Демчук Юлія – колишній працівник прокуратури Житомира, у якої теж рильце в “Пушку”, на даний час є адвокатом, та правозахисниця ще та (викидала стареньких з квартир на вулицю, отримувала хабарі за які турботливий «папаша» відмазав). Всі ці громадяни, поруч з «однодумцями», так і мріють мати у «партнерах» начальника міліції області, адже це відкриває такі широкі горизонти, зважаючи на те, що все це робиться під єгідою новостворених «любителів України». Саме за таких «любителів» ми ще десятиліття будемо жити за гранню бідності і не маючи захисту від будь-яких злочинних посягань. І справа не в продажних міліціонерах, суддях та прокурорах, як в тому переконане суспільство, а в тому, що наша нація, будучи людьми довірливими, не може все довести до кінця. На справді всі ці ланки, про які ми щойно вказали є корумпованими та злочинними, однак це дещиця з їх числа. Це саме та верхівка, про яку ми вказуватимемо нижче, а рядові співробітники порядні і чесні люди, які як і всі, виживають на копієчну зарплату, купують для роботи все за власні кошти (починаючи з паперу і закінчуючи оргтехнікою), заправляють та ремонтують службові автомобілі за свої кошти і не сплять ночами. Просто їх робота покривається пилом, всього того бруду, який виливається громадянам, що мають справу з міліцією, а саме з її верхівкою, на голову. Ну не вимагає рядовий чи опер, лейтенантик, хабаря у чиновника чи злочинця, да і не отримає, навіть якщо вимагатиме. Для цього необхідно бути захищеним високим чином та корисними зв»язками, які мають лише керівники, що працюють десятиліттями, і вже облаштували «теплі насиджені місця».
Продовжуючи тему наголошую, що керують Автомайданом у Житомирі КРОШКО ТА ДЕМЯНЕНКО. То чому ж ви, шановні, питається не поїхали на майдан до Києва у його розпал? Де ви були тоді? Страшно напевно було… А тепер чому не спрашно? Звідки така впевненість в тому, що ви залишитеся безноказанними. Саме страшне в тому, що для більшості штатних співробітників те, про що йдеться мова не є секретом, тобто всі ці люди «просто чхати хтіли» на ту справедливість та зміни, про які заявляють. Головне в їх дільності – отримання прибутків. НАДПРИБУТКІВ.

Поруч з тим виникає питання, як узгоджувалося з м. Києвом питання щодо призначення Демяненка керівником УМВС в Житомирській області, якщо він навіть вищої освіти не має, а його рідний син, перебувавший на посаді в спецпідрозділі «Беркет», будучи снайпером, відстрілював людей. Звісно, тепер Демяненко розповідає, що його син перебував на боці громади і жодного пострілу не здійснив. Звісно. Просто так, снайпер з Житомира, з гвинтівкою, по майдані ходив – спостерігав. То покажіть мені хоть одного снайпера що стріляв. Де ж вони поділися?!!
Демяненко після 20.00 години у власному кабінеті з Таргонським та іншими кримінальними авторитетами планує кому посади роздавати. Генерал УМВС вже підібрав собі подібні кадри, під стать собі. Сам носив мзду за дозволи на зброю колишньому очільнику УМВС — Лазареву, який не образився, що Демян на його місці, а навіть зробив протеже своєму товаришу Лупащенку, в поміч нікчемному керівнику Демяненку.

УВАГА – “чесні” міліціонери, які фактично та юридично будуть керувати в області, якщо їх не зупинять люди

пенсіонер “Лазарєв-, Лупашенко В. -, Рябошапка О. “КЄПА” -, Крошко Ю.О

Хлопці у пагонах виплекані у любові до грошей та бандитизму!!!

Так от, на місце заступника УМВС – мають засунути Рябошапку С.О., який недивлячиль на молодий вік не являється професіоналом у оперативно – розшуковій діяльності. Будучи слідчим не спромігся направити до суду жодної справи, оперативником не працював жодного дня, що мало б завадити зайняти посаду начальника міліції спершу в райвідділі, а в подальшому в міськвідділі, однак маючи гарні статки, можна вирішити такі «незначні перепони». Звісно, навіщо вміти навики оперативника, якщо головний навик – отримання прибутку «з відусіль» він отримав. Будучи вихідцем в незаможньої сільської родини, за період своєї роботи “заробив” триповерховий оптовий магазин іграшок, сотні гектарів землі, декілька квартир та приватних будинків. Що й казати, ще за період перебування на посаді начальника слідчого відділення Корольовського РВ УМВС, а це декілька років тому, вихвалявся перед підлеглими, під час корпоративів, напевно будучи розслабленим випитим спиртним, що заробив вже свій перший мільйон.
Для підлеглих зробив також багато – купив техніку, за що співробітника у тюрму посадили, державні кошти поклав у кишеню, штучним шляхом робив показники міліції, таким чином на сьогодні повністю розвалив Житомирський міськвідділ — жодного професіонала, захаращені справи, які взагалі не розслідувані, а навіщо, краще мзду завезти у прокуратуру.
Не дивлячись на такий спадок, отриманий від Рябошапки, Лупащенко не образився, йому попередник «передав» і прокурорів, яким платити мзду за показники і розцінки.
Не дивно, Рябошапка на прізвисько “Кєпа”, з першого дня вась-вась з Лупащенком В., цього “Кєпа” теж спочатку до проституток у ПЕТРОГРАД завіз, напоїв, та у обох очі відкрилась, адже “БРАТИ по поглядам на життя”, тільки Лущенко не розуміє що це йому не МИКОЛАЇВ тут автомобілі не палять, тут єврейські інтелигенти “приберуть” красиво.
Сам Лупащенко В. “привіз” у Житомир свою банду квартирних крадіїв та угонщиків автомобілів, хлопці “нафаршировані” приїхли на трьох Мерсах Гелендваген останніх моделей, “банда” не цураються на Лесі Українки приїхати кортежем, щоб поспілкуватись з “батьком” – РЕГІОНАЛИ НЕ ВИМРУТЬ. Гарно Яник виховав. Банда займається крадіжками з “цікавих” квартир, ріст квартирних крадіжок за рік збільшився в рази. Ставши на посаду начальника міськвідділу Лупащенко В. в першу чергу поцікавився показаниками по угонах автомобілів в м.Житомирі та лише за останні три місяці в Житомирі вже угнано 18 автомобілів марки “Тойота”, “Ленд Крузер — прадо”, “Лексус джи икс”, що цікаво останні на відстої перебувають у Новогргад – Волинському районі, де на даний час царює “Кепа”, що наводить на думку, що до цього причетні Лупащенко В. та Рябошапка С. Ніхто автомобілі не вилучає – бояться!!!!
При цьому, районна рада м. Новоград- Волинського, вже двічі висловлювала недовіру Рябошапці, однак це чомусь ігнорується. Буде досить дивно, якщо саме він буде на керівній посаді в УМВС. Це просто нонсенс! Де та люстрація, чи то реорганізація, про яку йдеться мова в ЗМІ? Та її необхідно прости стосовно кожного співробітника, і ми, будучи також атестованими співробітниками вимагаємо, щоб її провели стосовно кожного з нас. Бо нам, рядовим співробітникам, на відміну від очільників, немає чого приховувати і ми живемо на заробітню платню, хто в орендованій квартирі, хто хоча і у власній, однак скромній а хто і з батьками. Тож чому не виникає питання, звідки він, отой, славнозвісний «перший мільйон», який, як я впевнена є не лише у Рябошапки, а і у Дем»яненка, Крошка, Лупащенка та ін.
Сам “Кепа” пів року тому відмазався від халепи – кришував шахрая та вбивцю, який з бандою жінок входив у довіру та поселявся до одиноких громадян, після чого підливав власникам отруту, далі – смерть, а гроші за квартиру в общак. Ця справа набула великого розголосу та резонансу, однак чомусь про Кепу забули. Чи то він знову відкупився? Але ж уже на кону людські життя…
Цікаво, що Демяненко носив краплини за дозволи Лазареву. Гарні відкати за свою банду носив останньому Лупащенко, а на сьогодні Демяненко на усіх нарадах без будь яких призначень на посаду садить біля себе Лупащенка! Паралель може і повинен провести кожен!!!
Якщо Київ забажає, то усі ці факти перевірити легко, вищевказаним чотирьом особам світить життя за гратами!!!!
Крошко Юра – начальник УБЕЗ УМВС, Юрчік всівся на місце зама, ще не будучи призначеним на посаду. А на посаду начальника УБЕЗ УМВС банда хоче призначити начальника СБЕЗ Житомирського міськвідділу Майбороду Д.О., якого Лупащенко привіз з собою та відразу призначив на посаду, щоб в подальшому перевести на більш прибуткову посаду в Житомирський області та мати з цього вигоду.
Лупащенко нехай відсидить термін а потім законно буде головою банди. Общак вже заробив. Рябошапка відсидить і буде дитячими іграшками торгувати, якщо не конфіскують майно дружини та родичів. Лазарев на кладовищі вже пропуски отримує, тому на пенсії нехай нервує. Крошко молодий та завзятий, без принципна людина, працює на замовлення прибирає конкурентів, горілкою паленою торгує, гральний бізнес кришує, то ж нехай в тюрмі принципів навчать!!!
З повагою,ПІДЛЕГЛІ ВИЩЕНАВЕДЕНИХ ЧИНОВНИКІВ!!!!
ЯКЩО ЦЕ НЕ ПОДІЄ ТА “ЧЕТВІРКА” НЕ ЗВІЛЬНИТЬСЯ З ОВС, НАМИ БУДЕ ОРГАНІЗОВАНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦІЯ НА ЯКІЙ ПРЕДСТАВИМО ДОКАЗИ!!!!

ЛИСТ МОЖЕ СТАТИ ПІДСТАВОЮ ДЛЯ ВНЕСЕННЯ В ЄРДР ПРОКУРАТУРОЮ ОБЛАСТІ!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

294 ответа

  1. Я вообще не могу понять, с какой целью была написана эта статья. С целью еще больше разозлить народ, или с целью обсудить это все между собой в комментариях или чтобы мы с вами им бедненьким посочувствовали, а может, и это скорее всего — с целью самим прорваться к кормушке. Потому как за целый год ничего не изменилось, ивопросов больше чем ответов. Я думаю, что каждый здравомыслящий человек выводы сделает сам.

  2. Сьогодні на каналі ICTV в Дізель шоу показали пародію саме на таких чесних ментів, які завжди готові служити Україні. Подивіться, можливо буде на YouTube. Реально один до одного😂. Це не реклама.

  3. Рудченко М. М. Пройшов люстрацію і планує очолити слідче управління у житомирській області.

  4. Сплошная болтология. Ну прям удивили, как будто мы не знаем чем вы там занимаетесь.Вы там все такие наивные ?

  5. Правильно вчора обійшлися активісти з нач. Міліції лугинського району , наступна черга Олевського ?, а то вже землі не відчуває під ногами …

  6. Шановні, якщо можна, пропустіть вперед начальника Новоград — Волинського району Рябошапку Сірожу http://ord-ua.com/2012/07/28/banditska-trijtsya-novograde-volyinskom-/?page=1&lp age=2#last , Рябошапка навіть спромігся поставити на коліна прокурора району Новоград Волинського , завжди виходить сухим з води , час відповідати по закону , на котрий поклали пане Рябошапка

  7. Це тебе стосується центральний правильний активіст!!!😂😂😂😂😂.

  8. Житомирщина гине не тільки через ментів , але й через не чистих на руку суддів і корумпованих прокурорів.

  9. Льолик, ты зачем усы сбрил? Ты же был правильным активистом и еще какими-то никами прикрывался. У тебя здесь я вижу личный интерес имеется. По ходу все не чистые на руку, один ты правильный. Не надо быть большим опером чтобы вычислить все что ты здесь понаписывал. Это у тебя хобби такое? Всякую бредятину время от времени людям впаривать.

  10. Лелик, я хочу посмотреть на твою декларацию. Это возможно, справедливый и честный ты наш?

  11. Лелик, да покажи им декларацию… Пусть их жаба задавит! , может ты и живешь на одну?, может кому то из них стыдно станет?)

  12. Лелик и прохожий это один и тот же человек, если еще кто не понял 😂. Чучело, ты больной на всю голову шизофреник с раздвоением личности. Вместе с декларацией покажи справку от психиатра.

  13. Б* ть, ты реально йеба*утый, теперь я в этом уверен на 100 %. Хочешь я напишу все имена которыми ты здесь подписывался ? Каким боком здесь девочки, дебилоид? Ты что покурил?

  14. У меня еще только один вопрос к тебе Лелик-какашник, ты когда в органы на работу устраивался психиатра проходил? Или это у тебя производственная травма дает о себе знать? Неудачник ты, с большими амбициями. Короче, Долбодятел. Чтобы кем-то в жизни стать, нада что-то из себя представлять. А ты ЛУЗЕР. Мелкий и никчемный человечек, зависливая тварь безмозглая. Можешь всю жизнь всех говном поливать, ты по любому пи-асом был, есть и будеш, лошара

  15. Чего притихли ущербные провокаторы и те кто отбрехивается ?) где свежие порции говна ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ