Человек не терпит насилия!

ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Хто буде керувати?

Оцените материал:
54321
(Всего 5, Балл 5 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

751 ответ

  1. Негарно? Ти хочеш повернутися, щоб провести потаком по губах сорому княгині і отримати дворянський титул? Це гарно? Йобнутий збочинець!

  2. Ти ще не наївся гандон? Скучив за коритом? Це ти не завідуй як хтось інший буде біля корита, за яким ти так сумуєш, сука.

  3. Якраз я залишив це старе і смердюче корито. А такі як ви ще досі не можете від нього відлипнути, бо більше нічого робити не здатні. Навіть в армію очікуєте піти, ховаєтесь один поза другим.

  4. Дзуськи вам, а не регламент. Хто відповідає за цей лемент у приіщенні та ліфтових пустої, як і її матуся, мантелепи яку постійно супроводжують няньки з 9 поверху. Боже яке воно кончене. Про яке виховання може йти мова взагалі. Цвігуне, схаменися, дай команду навести лад. Не служба а богодільня …

    1. Все ти бидлота знаєш … І як воювати, і як керувати, і як виховувати…. Кончене ти… може вже знімеш ту корону, яку само собі поставило, бо сильно вже тобі в голову натиснуло, там мізків й так не було, а тепер то змішалось все в кашу! І займись нарешті прямими обов’язками, бо таких спеців тут як ти греблю гати, дивись і займуть твоє місце

  5. Департамент персоналу достеменно не володіє ситуацією в ГУ, бо кожен знає що згідно з Регламентом у пятницю з 11,30 до 12,00 працівники виконують основне завдання і функцію «Ящик масла на кожне робоче місце», а отже не можуть займатися навчанням в ZOOM. Внесіть корективи.

  6. Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо заступника начальника одного з управлінь Державної податкової служби на Тернопільщині. Посадовець допустив несплату податків приватним підприємством на 32 млн гривень.

    Обвинувальний акт направлено до суду.

    Фігурант, який на той час очолював одне з управлінь тернопільської податкової, не забезпечив повернення державі 32 мільйонів гривень, які заборгувало місцеве підприємство-імпортер тютюнової сировини.

    Підприємство ввозило сировину на пільгових умовах, але після зміни законодавства втратило такі преференції. Протягом п’яти років комерсанти безпідставно не сплачували до бюджету акцизний податок та податок на додану вартість. Згодом власники ліквідували підприємство, а усе майно та обладнання перереєстрували на інше товариство для уникнення арешту активів.

    Податківець мав не допустити ліквідації підприємства із борговими зобов’язаннями перед державою. Однак жодних дій для блокування оборудки він не вчинив, через що держбюджет втратив 32 млн грн.

    Посадовець обвинувачується у службовій недбалості (ч. 2 ст. 367 КК України).

    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.
    ЦЕ ЩО ЗА СВОЛОТА ? ЧОМУ ЖУРНАЛЮГИ НЕ НАЗИВАЮТЬ ПРіЗВИЩЕ???

  7. По інформації від ріти яка може і спиздіти їй таки вдалося домогтися перемоги кременецьких адвокатів у Львові. олексюку піздєц бо МІХАЛ пообіцяв ріті його посаду. Соцмережі рясніють віватами переможцю. Профспілка в повному складі запевнила що ніколи не сумнівалася в перемозі бо сила в правді а два роки не телефонували бо не хотіли себе видати перед теперішньою хунтою. Слава Яцині! Ось свіже старе гасло Маршалка Монастирського Галі балуваної Войтовича Рудниського Савки підараса Крисоватого дебіла Оксани Наконечної з помічницею та інших знавців відтінків міськової сраки яку тепер будуть лизати. А простим гречкосіям світить замість другої матеріалки лише 0 процентів до надбавки. Не вдавімось і не всеремось.

  8. Суд задовольнив позовні вимоги Михайла Яцини. Його поновили на посаді начальника Головного управління Державної податкової служби у Тернопільській області. Окрім цього, Михайлу Яцині мають виплатити середнє грошове забезпечення за час вимушеного прогулу за період від 6 січня 2023 року по 26 жовтня 2023 року. Це 150 531 грн, 80 коп. У пресслужбі Головного управління Державної податкової служби у Тернопільській області повідомили, що поновлення на посаді Яцини коментувати не будуть.

  9. А ти нетерплячка дивна людина! В країні війна, гинуть люди, а ти сидиш і нетерпляче лиєш свій понос! Писати толком не навчився, українську мову напевно пропускав у школі? Ти ж сам перший будеш бігти поклони бити, щоб на роботі сидіти)))). А тут імʼя ховаєш, пишеш інкогніто, трохи сцикун — з такими як ти точно Україну не побудуєш. Схаменися людино, з своїм нетерплячим поносом іди краще москалів поливай.

  10. Щодо процедури поновлення на посаді Михайла Яцини, то це — компетенція керівника Державної податкової служби України, говорить Маргарита Лапунько.

  11. На позачерговому засіданні первинного комітету профспілки працівників органів ДПС проголосовано зініційоване головою комітету питання внесення до списків дітей членів профспілки віком до 14 років на отримання подарунків до дня святого Миколая пропозиції — «Наконечна, 2023 р.н.»

  12. Політичне блядство — значно більш глобальний процес, ніж здається на перший погляд. До речі, вислів «політичні проститутки» даремно приписують Лєніну — це самі комуністи розповсюдили міф, щоб показати свого вождика в очах громадськості дотепним, креативним і справедливим. Насправді автором цього афоризму є німецький реформатор, залізний канцлер Отто фон Бісмарк. Але в нинішній непростій ситуації вже не так важливо, хто перший сказав ці слова — важливо, як чітко і тонко вони підкреслюють те, що сьогодні відбувається в нашому відокремленому підрозділі

  13. Білий дім погодив призначення гадзового служки на посаду . З поверненням наш ласкавий Мішаня. Бучацькі отці набрали святої води і зарядили кадила бо отримали замовлення на очищення кабінету на 9 поверсі.. Такса не змінилася. Таксист банкує.

  14. Міську виходь вже бо я вже заїбався придумувати версі про тебе. Кожна п’янка вже брешу як можу, а пянки в мене щодня і не одна. Не будь сцикуном.

  15. То правда що в канцелярії гербарій сушать? це ж як треба фанатіти від роботи з ДСК щоб підбирати стільки сухостою…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ