Человек не терпит насилия!

ДАІ У Полтавській області!!!!!

Шановний Анатолій Петрович скільки можна звертатись до Вас з проханням зупинити той беспредел який творить Ваш підлеглий Блажівський Петро Ілліч в Полтавському ДАІ повірте уже немає ні фізичної ні фінаннсової можливості збирати гроші з людей цьому крахобору ось і сьогодні серед нас було буцімто анонімне голосування чи гарний у нас начальник а чи не заставляє він збирати хабарі перед яким всім було сказано що звісно ні він дуже гарний хлоп.Але доводимо до вашого відома що з кожного прцівника який займає більш менш керівну посаду ним особисто з паном Соловйом було зібрано з кожного по 5000 тисяч доларів крім цього кожного місяця Він збирає з кожного керівника від 1000 до 6000 долларів мотивуючи кожного разу це тим що винен Вам особисто 650000 гривень за посаду і що Ви майже кожного дня нагадуєте йому про це. Анатолій Петрович принаймні якщо це і так вчому ми сумніваємось то цього нитіка сиксота треба звільнити тільки за те що він скигле кожного дня вимагаючи гроші буцімто для Вас а сам витрачає їх на власні потреби.Хіба ви як керівник нерозумієте що через нього з’являються скарги як гриби майже кожного дня в яких із за цього ХАПУГИ паплюжать Ваше чемне і чесне ім’я офіцера. Ви тільки перера+++те скільки із за однієї людини виникає негативних проблем за час його керування майже 15 скарг в різні інстанції такого небуло за всю історію ДАІ.
Хабарі, побори, обман та хамство – неодмінні атрибути сучасного начальника Державтоінспекції Полтавської області Блажівського П.І.
А чи пам’ятаєте ви свої обіцянки пане Сіренко!!!
Новопризначений начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко на спільній нараді керівників підрозділів попередив про своє принципове ставлення до хабарників в ДАІ.
Про це 19 березня повідомили в прес-службі МВС.

” Попереджаю кожного з вас особисто: отримання хабара буде коштувати вам роботи, не зважаючи на звання, посади та стаж служби. Покарання буде стосуватися не тільки працівника, який скоїв правопорушення, але й його керівників”, — сказав Сіренко.

Також керівник ДАІ назвав, кого та як накажуть в разі виявлення фактів корупції.

“У разі викриття фактів корупції: працівник ДАІ, який отримав хабара – звільнення з органів внутрішніх справ; безпосередній керівник, будь-то начальник відділу, відділення чи командир стройового підрозділу – пониження в посаді або неповна посадова відповідність; заступник начальника управління – сувора догана; керівник управління ДАІ – догана”, — попередив Анатолій Сіренко своїх підлеглих.

Також він підкреслив, що якщо факти хабарництва у підрозділі будуть непоодинокі, начальника управління очікує звільнення з посади.

Вирішить будь-ласка питання про його люстрацію або звільнення з посади бо ми будемо вимушені звернутись з понеділка з залученням телебачення та ЗМІ із колективною скаргою до прокуратури з приводу вимагання грошових коштів у інвалюті з підлеглих.!!!!!! Тоді Шановний Анатолій Петрович Ви самі розумієте що приховати такої резонансної події не вийде!
Заздалегідь вдячні Вам за порозуміння з повагою до Вас увесь колектив ДАІ У Полтавській області!!!!!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

16 ответов

  1. Люди добрые надеюсь вас услышат так как мы все на анонимном голосовании написали против этого быдла жалко что нельзя туда включить и Соловья гандона!!!

  2. “порядна і добросовистна людина василенко А В”-це найгидотніша мерзота в лавах МВС,яку і близько не можна підпускати до міліціі,тим більше на керівні посади.З усіх попередніх своіх посад василенко був вишвирнутий з великими скандалами і ті- хто його зараз призначив в удаі ще не раз про це пожалкують.

  3. Ті хто призначав василенка в даі полтавськоі області , спочатку почитали б його особову справу і дізналися б за що це чмо було звільнено з овс з посади заступника начальника валківського рв умвс в харківській області.

  4. василенко,перебуваючи на посаді заступника начальника удаі, очолив організоване злочинне угрупування по розкраданню газоконденсату.

  5. Щось давно не було коментарів про діяльність цього конченого ублюдка василенка .Після проведеного працівниками ввб анонімного анкетування, він довів до кожного керівника районного даі зібрати для нього в грудні по 10 тисяч грн.

  6. Ця бИковня взагалі охуїла з каждним днем їм все більше здавать. ПОРА НАМ ВСІ ГАІШНИКАМ ОБЄДНАТИСЯ І ЗРОБИТИ ПРОТЕСТ ПРО ЦІЄЇ МИРЗОТИ ЯКА ЗАЖЕРЛАСЬ В КРІСЛІ. Якщо ми будем разом діяти проти цих хряків то може щось і змінеться на краще, докиж цей збір буде продовжуватися?Ні бензину не дають. Ні мастил,ні запчастин. Ні форми. До чогош ми докотимся?

  7. Ця людина кругом хоче забобити грошей. Він людей зовсім не рахує! Мене особисто не одноразово лякав наркотиками,(говорив,що підкине), говорив що посаде! Він вже давно на пенсії, але кожен раз плати за свої посади! А гроші вимагає від людей які порушили закон! І зараз на мою думку він міти на посаду цього Блажівського! Цього не можна допустити! Цій людині не місце в лавах міліції!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ