Человек не терпит насилия!

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ «Корупція Інфо»

Шановні колеги, звертаємось до Вас з закликом про допомогу. Товариство з обмеженою відповідальністю «Інформаційне Агентство «Корупція Інфо» зареєстроване, як суб’єкт інформаційної діяльності, метою якого є збирання, обробка, творення, зберігання та поширення інформаційної продукції про соціально-економічну та політичну ситуацію на території України.

 Діяльність агентства відображається на інтернет-сайті http://www.korupciya.com, який є незалежним, новинним порталом де опубліковано інформаційний матеріал про найважливіші  політичні, соціально-економічні, корупційні події в Україні.

Державний бюджет України, зазнає шалених збитків від незаконної діяльності конвертаційних центрів, основною метою, яких є «відмивання» та подальша легалізація «брудних грошей».

Через конвертаційні центри, їх ще прийнято називати «конверти» відмиваються сотні мільйонів, а то й мільярди гривень.

Не секрет, що такі масштабні фінансові махінації можна «провернути» лише за допомогою «своїх» людей у наглядових структурах таких, як Державна фіскальна служба України, прокуратура, тощо. 

Протягом останніх років на території Західної України діє злочинне угрупування економічної спрямованості з своїм осередком у м. Львові.

Командою інформаційного агентства «Корупція Інфо» проведено журналістське розслідування щодо незаконної діяльності конвертаційних центрів на теренах нашої держави та виявлено ряд фіктивних підприємств, через які проходять усі незаконні, тіньові махінації.

Доводимо до Вашого відома цей перелік:

1) ТОВ «ВМП СЕРВІС СОЛЮШНГ» ЄДРПОУ 39090306 

2) ТОВ «ВЕСТ МЕТАЛ ГРУП» ЄДРПОУ 39289556

3) ПП «НП «ХІМІЧ» ЄДРПОУ 38075025

4) ТОВ «УКР СЕРВІС ГРУП» ЄДРПОУ 39123362

5) ТОВ «ЕКОДИТ» ЄДРПОУ 36958313

6) ТОВ «ГАРАНТ БУД» ЄДРПОУ 38751654

7) ТОВ «УСПІХ ЮА» ЄДРПОУ 38689971

8) ПП «ПРАЙМ ФІШ» ЄДРПОУ 37786861

9) ТОВ «ЛЕКСМАЙНД» ЄДРПОУ 39350138

10) ТОВ «КОМПАНІЯ ЛАНШЕРІ КЕПІТАЛ» ЄДРПОУ 38517030

11) ТОВ «СТИЛЬ МЕДІА» ЄДРПОУ 36858290

12) ТОВ «ІНВЕСТ ТРЕЙД ГРУП» ЄДРПОУ 38402750

-2-

13) ТОВ «АЛЬТЕРА ЗАХІД» ЄДРПОУ 38933149

14) ТОВ «ЛЕНДМАН ІНТЕРТРЕЙД» ЄДРПОУ 39402175

Після проведеного журналістського розслідування щодо даних конвертаційних центрів, на команду інформаційного агентства почали здійснювати тиск. В бік журналістів лунали погрози, зокрема почалось незаконне переслідування директора інформаційного агентства.

Більше того, з 25.02.2015 р. на інтернет-сайт агентства http://www.korupciya.com почали масово здійснювати «хакерські атаки», що призвело до зупинки роботи та виведення з ладу даного сайту, на якому розміщений інформаційний матеріал та журналістські статті.

Усі «хакерські атаки» на інтернет-ресурс, залякування, переслідування та погрози, пов’язані з незалежною, журналістською діяльністю інформаційного агентства «Корупція Інфо».

Закликаємо Вас не бути байдужими, а об’єднати зусилля у боротьбі із злочинцями та довести до відома громадськість про тих, хто власними діями в супереч Закону, обкрадає Україну на сотні, а то й мільярди гривень.

26 лютого 2015 року

З повагою,

Директор ТОВ «Інформаційне Агентство

«Корупція Інфо»                                                           _____________ Д.О. Разумовський

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

12 ответов

  1. Не указано кто крышует,а также кто стоит за площадкой.А вдруг….или Гонтарева с НБУ.
    Все площадки работают через банки,а поэтому ей и карты в руки,а она доверенное лицо…
    Ну просто для правоохранителей тупик.

  2. Шоб бордель приносил прибыль надо старых шлюх поменять на молоденьких:

    Гаспадин Азарав в 1997г. придумал воровской налог под названием НДС.

    НИ ОДНА ВЛАСТЬ И НЕ ДУМАЛА ЕГО ОТМЕНИТЬ И ВВЕСТИ ПОНЯТНЫЙ И ПРОЗРАЧНЫЙ НАЛОГ С ОБОРОТА.

    Справедливости ради стоит отметить, шо в смутные времена премьерства “бабы с косой”, собрался было консилиум с “просветленными” экономистами, где обсуждали вопрос об его отмене. Перетерев все “против” НДС и “за” за него, ификтивные мениджары перепугались, и остановились на “за” и НДС оставили жить дальше.

    Оказывается Азаров хоть и плохо говорил на мове, но придумал ГЕНИАЛЬНЫЙ налог. Главная его прелесть в том, что платят ВСЕ, а возвращают ИЗБРАННЫМ. На этом налоге в нашей стране появилось много миллиардеров и миллионеров. Очень много. ЗАМЕНИТЬ эту “курочку” на налог с оборота? А откуда тада воровать?

    Вот и оставили детище Азарова жить. При всех властях. Не смотря на то , что Азаров “рыгианал” и рядом с ним, честный представитель матькивщины или свободы в один гальюн в ВР не сходит.

    Разве что в буфет, а в гальюн ни-ни.

    Кто то верит, что НДС уберет “новая-старая” народная властя гидности?

    Если да, то обоснуйте, пожалуйста, что Вас заставило так думать?

  3. ТОВ Євротек Львів, засноване в офшорі, протягом ряду років віджимає рейдерським шляхом з допомогою господарських судів 9,5 га землі у Міністерства оборони у Львові, поки що майже успішно, ніяка “люстрація” не допомагає.

  4. Пока не уберут с экрана телевизора украинских пидарасов-политологов в Украине толку не будет. Эти мрази в жизни научились только отсасывать у власти и кланяться ей .Послушал грузинских экономистов и этих шестерок и понял убогое мышление у последних. Грузины мыслят, а наши клоуны орут и сами не понимают о чем. Они нам лапшу на уши вешают и учат и нас и власть как жить. Уберите этих тупорылых дегенератов типа Киселева — сраного политолога и неуравновешенного шизофренника, который и у Януковича лизал и лижет у Порошенка. Люди не слушайте этих жыдовских болтунов. От политологов польза сомнительная, а вред очевиден как и о политиков, и особенно от совсем не народных “депутатов” Верховной ЗРАДЫ.

  5. Конвертаційні центри на Західній Україні та Львівській області кришував та продовжує кришувати Василь Пісенний!

  6. Наскільки мені відомо , всі конвертаційні площадки кришуються спіробітниками СБУ через податкову міліцію !

  7. Наскільки мені відомо , всі конвертаційні площадки кришуються спіробітниками СБУ через податкову міліцію !

  8. 28.02.15. Видео от блогеров. (18+)

    “Солдаты ВСУ, находясь в окопах поняли, что главный враг — это вся киевская жидовская власть и Порошенко. Призывают всех идти на Киев! Так что — максимально распространяйте это видео по всей Украине!”

    [img]https://pp.vk.me/c622119/v622119939/1e60f/9KDD4qvFOHk.jpg[/img ]

    https://www.youtube.com/watch?v=YFQO-waFJBQ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ