Человек не терпит насилия!

Закарпатська митниця

Сьогодні правоохоронці в черговий раз провели обшуки на митному посту “Неветленфолу” Закарпатської митниці ДФС. Ще двом інспекторам митниці повідомлено про підозру у хабарництві. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДФС у Закарпатській області.
“Сьогодні, 24 січня 2019 року, на підставі ухвали Печерського районного суду міста Києва, правоохоронцями у рамках кримінального провадження, датованого 11 вересня 2017 року, проведено черговий обшук на митному посту „Неветленфолу“ Закарпатської митниці ДФС”, — йдеться у повідомленні.
У митниці нагадали, що влітку 2018 року посадова особа митного посту “Неветленфолу” була затримана правоохоронцями у м. Виноградові. За цим фактом на митниці триває дисциплінарне провадження, а посадовця відсторонено від виконання посадових обов’язків.
Сьогодні ще двом старшим державним інспекторам митниці, у рамках цього ж кримінального провадження, за фактами, які мали місце у 2018 році, повідомлено про підозру у вчиненні ними злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).
Наразі на Закарпатській митниці ДФС здійснюються комплексні заходи, покликані виявити наявність корупційної складової в діях чи бездіяльності особового складу митного посту “Неветленфолу”.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ