Человек не терпит насилия!

На посаду головного митника Закарпаття готують …контрабандиста

Невже митниця Срібної землі стане розсадником корупціонерів, хабарників та контрабандистів завдяки нардепу із Закарпаття? Як стало відомо Uzhgorod.net.ua з достовірних джерел ДФС України, на посаду начальника Закарпатської митниці хочуть призначити колишнього працівника з «кримінальним» минулим. Мова йде про 32-річного Романа Крутяка, який у грудні 2010 року на посаді начальника відділу митного оформлення № 1 митного поста «Ужгород» Чопської митниці спільно з двома інспекторами м/п «Малий Березний» контрабандним шляхом (без розмитнення) пропустили зі Словаччини в Україну 5 транспортних засобів: два «Мерседеси-Віто», два мінівени «Крайслер» та легковик «Опель», вщент завантажені товаром (трикотажне взуття). У ході подальшого службового розслідування, яке базувалося на свідченнях власника незаконного товару, зазначалося: начальник ВМО №1 Крутяк Р.О. при зустрічі запевнив, що питання оформлення товару з ним попередньо погоджено.

Також було вказано у поясненнях інспекторів, що розрахунок за пропуск незаконного товару проводився начальником ВМО №1 Крутяком Р.О. особисто з власником цього вантажу. Замість того, аби сумлінно виконувати свої службові обов’язки та чітко дотримуватися законодавства, пан Крутяк налагодив співпрацю із контрабандистами та сприяв переміщенню незаконних вантажів через кордон, тим самим завдаючи чималі фінансові збитки державі. Тож не дивно, що за результатами службового розслідування, за порушення Присяги державного службовця Крутяк Роман Олегович був негайно звільнений з митниці. Та на цьому горе-митник не заспокоївся… У серпні 2013 року, завдяки нашому «гуманному та справедливому» суду, йому вдається поновитися на посаді, більше того – перевестися в апарат Маньківської райдержадміністрації. Далі найцікавіше – торік Роман Крутяк стає помічником…закарпатського нардепа — члена фракції «Блок Петра Порошенка» Роберта Горвата (!) Нині цього липкорукого чиновника прийнято в.о.начальником митниці Сергієм Созанським на службу (діючий керівник Вадим Симчера на лікарняному) в Закарпатську митницю, поки що інспектором. У такий спосіб його «кришувальники» сподіваються якнайшвидше пролобіювати призначення нечистого на руку митника на посаду керівника митної установи краю…

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

13 ответов

  1. В Ужгороді дівчина збила пішохода

    Сьогодні в Ужгороді близько 17:00 молода дівчина збила жительку міста, пенсіонерку 1956 року народження, коли та переходила дорогу в дозволеному місці на пішохідному переході навпроти кафе “Ретро”. Жінці допомогли офіціанти, які принесли їй стілець та викликали швидку допомогу. На місце пригоди одразу ж прибув керівник відділення ДАІ з обслуговування м. Ужгород, підполковник міліції Співак Олексій Михайлович, який умовляв травмовану жінку поїхати додому і навіть пропонував свою допомогу у відвезенні додому.
    Травмовану жінку доставили до лікарні, куди ж одразу приїхала дівчина-водій Вікторія. За словами очевидців, Вікторія попросила жінку забрати заяву з міліції, “бо буде ще гірше”.
    Дівчина Вікторія, яка вчинила наїзд, у телефонному коментарі кореспонденту ІА RegioNews.ua зізналася у тому, що й справді порушила правила дорожнього руху, проте не була в цей час напідпитку.
    “Да, це я порушила, наїхала. Я не ганяю, бо якби я гнала, то… ну ви самі розумієте… було б набагато гірше”, — запевнила Вікторія.
    Наразі ІА RegioNews спілкується з очевидцями події та обробляє мультимедійні матеріали.

  2. Які призвіща смішні? Крутяк — ну “крутий” , все ясно з ним. А Созанський, це син відомого БХСС-ника, взагалі Закарпаттю не вистачає Саакашвілі.

  3. Не в частностях дело….Пока рыхлое жирное ЧМО с погонялом Президет порох будет пытаться стать главным ОЛИГАРХОМ будет тысячи и тысячи ГАВНА в Украине. Пора этому жирному животному оторвать яйца.

  4. Все правильно: таможенник — контрабандист,прокурор — коррупционер,мент — бандит,судья — продажный взяточник,как говорится — сапожник без сапог.

  5. Лучше уж Ботоксный будет наш чем эти вонючие ненавистные рыла Пороха и Кроля. Зачем суки уничтожили землюгде роют Янтарь. Вонючий ПОРОХ не знал?????

  6. Давайте об этом спросим у Президента и дадим оценку его кадровой политике.На эту должность
    назначают Указом Президента.С него и спрос.

  7. Что за БРЕД!!!!!!Это Иванов с Балогами развернули грязную компанию по дискредитации нормального человека!Бояться за свои сигаретные дела)))

  8. Рагули ебанные! А кто еще у вас может быть? Конечно Крутяк! Начальник таможни-Крутяк !!! Звучит лаконично, эргономично, эпитетно, и вообще zaeбись!

  9. Ух,и полетят головы коррупционеров , воров гос.бюджета ,в особо крупном!!!!! Крутяк- ВПЕРЕД!!!!!

  10. Та що там митник. На посаду вiйськового прокурора закарпктського гарнiзону готують колишнього суддю Цiцака, якому за хабарi гранату в будинок кидали, а потiм за хабарi вигнали з суду. Декiлька мiсяцiв тому все ДАl Ужгорода ганялося за п’яним Цiцацом , навiть справу порушили за цим фактом. Отакий у закарпатцiв буде вiйськовий прокурор. Шокiн уже геть здурiв.

  11. Наш новый областной мытар слов на ветер не кидает. Сказал — буду — значит буду. Только не сказал когда. Единственное что сразу сделал, так это пошел с карлеоне контрабанды встречаться и удостоверение обмывать. Какие схемы он собрался ломать? Не иначе как Дурановские. Ха…ха…ха… Так они ж та ему и наливали. ой висеть тебе на столбе позора. Только смотри чтобы не с петлей на шее.

  12. то не шокин здурив , а галицаев ” понесло” от расслабухи , когда они от Австро-Венгрии здыхались и порядка СССР , который держал в ежовых рукавицах — не давал воровать , врать,грабить , оббирать простой народ … а после 1991 года почуствовали безнаказанность …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ