Человек не терпит насилия!

ЗМОВА, ШАХРАЙСТВО чи ЗЛОЧИННА НЕДБАЛІСТЬ або Де захована кременчуцька земля для учасників АТО?

Не секрет, що навкруги кременчуцької землі, що призначена для забезпечення учасників бойових дій, в т.ч. учасників АТО, починаючі з лютого 2014 року, точиться невщухаючий галас активної частини суспільства та равликові потуги місцевих органів влади, проштовхнути на фоні цього галасу “свої” інтереси.

Здавалося б, що тут складного: віднайти вільну землю, виділити та закріпити її за відповідними категоріями осіб, що мають в ній потребу. Та як виявилося вільної землі в Кременчуці замало і у влади не має можливості задовольнити всі потреби нужденних, а також тих осіб, що земля їм обіцяна Законом, в т.ч. учасників бойових дій та воїнів учасників АТО.

Завдяки майже півторарічним потугам Кременчуцької міськради та управління архітектури м. Кременчук, були відшукані п’ять земельних масивів (стаття в www.telegraf.in.ua “Для бойцов АТО в Кременчуге предлагают еще 5 земельных массивов” Больше читайте тут: http://www.telegraf.in.ua/kremenchug/2015/05/02/dlya-boycov-ato-predlagayut-v-kremenchuge-predlagayut-esche-5-zemelnyh-massivov_10045045.html).

А більше землі – зась, бо зарезервована для воїнів АТО земля в мікрорайоні “Озерний” м. Кременчук, не може бути передана останнім через те, що корпорація “СТОЛИЦЯ” в особі ПрАТ “Київміськбуд-1” не розриває договір оренди та не прибирає за собою свою власність “свайне поле”.

При цьому, було б дивним, щоб влада не пустила пороху в очі, що мов все робимо, доручаємо та іншим чином перекидаємо “стрелки” аби розірвати оренди із “СТОЛИЦЕЮ”, а “вони” не виконують. Тільки “вони” це юридичне управління місцевого виконкому, тобто ті кому ми платимо заробітну плату з наших податків.

І ось тут починається саме цікаве: Міська рада Кременчука, в особі його голови доручає виконавчому органу в особі юридичного управління, вчинити всі необхідні дії для повернення земель у власність міста, а відповідне управління не виконує доручення та розпорядження голови і ради та всіляко саботує дане питання.

Звичайно ми зважаємо на чиновницький запал на самовіддачу інтересам громади та величезний тягар інших справ, що не дають змоги скласти та подати від імені Кременчуцької міської ради до суду позов про повернення 88 гектарів землі, про відшкодування збитків завданих бездіяльністю інвестора ПрАТ “Київміськбуд-1”, що не виконав свої зобов’язання по будівництву житлового мікрорайону ”Озерний”.

Все це ми розуміємо, якби не одне велике АЛЕ:

19 серпня 2015 року в процедурі банкрутства боржника — ПрАТ “Київміськбуд-1” Господарський суд м. Києва (суддя Чеберяк П.П.) має винести рішення, яким буде затверджено план розпродажу майна боржника на загальну суму більш як 300 мільйонів гривень, з яких близько 150 мільйонів гривень, це кошти від реалізації майнових прав на земельну ділянку, що знаходиться на території колишніх артскладів мікрорайону ”Озерний”.

Так, так, це саме та земельна ділянка, що була зарезервована за бійцями АТО та по якій міська влада дивним чином нічого не може зробити.

На додаток, слід сказати, що термін дії договору оренди, що був укладений між Кременчуцькою міською радою та корпорацією “СТОЛИЦЯ” в особі сьогоднішнього банкрута — ПрАТ “Київміськбуд-1”, сплив ще 01.09.2010 року, тобто п’ять років тому. Звісно, що й орендну плату за землі колишніх артскладів банкрут не сплачує як мінімум з моменту порушення справи про банкрутство, тобто 27 грудня 2012 року (http://reyestr.court.gov.ua/Review/28288625).

Отож, робіть висновки. Ми гадаємо, що у владі все як завжди, тобто домовимось та “подеребанімо” все шо не вкрали до нас.

 ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

3 ответа

  1. Сподобалось як міністр звільнив ДАІ на Миколаївщині, однак шкода що не бачить корупції в міністерстві,
    зокрема славнозвісної ПРИМУСОВОЇ ПІДПИСКИ журналу ІМЕНЕМ ЗАКОНУ. Чоловіка ЗМУСИЛИ
    передплатити цю на пів-року. Востаннє таке було до Майдану. Чи це лише Волинь заставляють? Наприклад на Львівщині такого немає. Завтра офіційно напишу листа міністру Авакову по даній проблемі, а в
    фейсбук прочитають всі.

  2. Коррупция в МВД не ушла,а журналы например и в Полтавской области заставляют выписывать + газеты,и еще и больничная касса,здавай.

  3. землю дуракам выделил каломойша на кладовыське в Днепре. А ведьма богомолец расширила аж до 80 гектаров земли (112 футб.полей).С/х земли под кладовыська.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ