Человек не терпит насилия!

Геть хабарника Куценка В.В.!!!!

Шановний Арсену Борисовичу!

Нещодавно Ви оприлюднили інформацію про проходження переатестації поліцейських та повідомили, що співробітники які не пройшли переатестацію – звільнені. Але складається враження що в Кіровоградській області першу категорію співробітників які проходили атестацію але не пройшли, або пройшли з пониженням в посаді – рішення атестаційної комісії не стосується. Яскравий приклад цьому є заступник начальника ГУНП в Кіровоградській області, підполковник міліції – Куценко Володимир Володимирович, який особисто вихваляючись повідомив, про те що він не пройшов атестацію та отримав найгірший результат при проходженні поліграфа, але він отримає «покарання» від Вас Арсене Борисовичу, у вигляді призначення його на посаду начальника ГУНП в Херсонській області, тільки необхідно дочекатись поки звільнять голову Національної поліції Хатію Деканоідзе. Перечікуючи нібито скрутні часи Куценко В.В. не лише утримує на посадах всю «сімейну династію» а саме дружину, рідну сестру дружини та її чоловіка, які особисто знаходяться у його підпорядкуванні, займають керівні посади та займаються збором грошей для Володимира Володимировича. Даний факт є безпосередньою підставою корупційний дій Куценка В.В.
Незважаючи на вище зазначене проходження атестації, не заважає Куценку В.В. щоденно ходити на роботу, збирати шалену дань з підприємств та підприємців, з перевізників спирту, металобаз, наркотичних притонів, при цьому пояснюючи що йому необхідно заносити певну суму в Міністерство та в Національну Поліцію, так як нічого не змінилося і «регіонали» продовжують контролювати ключові посади як в державі так і в системі МВС, роз’яснюючи що підтвердженням є його кар’єрний зріст як при попередній владі так і при теперішній.
Також зазначимо що у 2014 року перебуваючи на посаді начальника Кіровоградського міськвідділу, Куценко В.В. відкрито перешкоджав людям виїздити до проведення місця протесту, під час Революції гідності, віддаючи накази про безпідставне затримання осіб, організовуючи побиття та залякування. При цьому спокійно без докорів сумління збирав кошти від осіб які вчинювали розбійні напади, пограбування, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, гральним бізнесом та незаконними операціями з металобрухтом – отримував хабарі за які і будував свої будинки та купував елітні позашляховики.
Далі «вирішивши питання» щодо своєї люстрації, перевівся продовжувати службу до ГУМВС в Донецькій області. Проходячи службу на керівних посадах в Донецькій області, знімав для власного проживання елітний будинок, вихваляючись по приїзду до Кіровограда, що «там» можливість заробити гроші набагато більша, так за звільнення одного сепаратиста платили Куценку В.В. до 10 000 дол. США.
Але не забігаючи дуже далеко в минуле, можемо сказати, що він продовжує збагачувати свої статки під час проведення переатестації поліцейських Кіровоградської області, відкрито говорячи що він попав в «золотий час!» а саме надаючи вказівки Головам комісій – кого лишати а кого ні. За допомого такого «керування» звільнили осіб лише тих які особисто не до вподоби Куценку В.В. (чи комусь з його кола спілкування чи родини) або які не заплатили кошти які він «запросив». Суми проходження атестації зазначались від 1 000$ до 10 000$.
Ті хто не заробляє кошти таким злочинним шляхом як Куценко В.В., таких сум не має відповідно атестацію даний співробітник не проходить без причин і пояснень.
Основним виконавцем його злочинних наказів є Начальник управління кадрового забезпечення Човпан Андрій Григорович, який також має в своєму прямому підпорядкуванні власну (офіційну) дружину — Михайлову Юлію Василівну. Про корупційні дії цієї злощасної парочки в області ходять легенди а в Інтернеті викладено не одну статтю.
Навіть комісія з громадських активістів підбиралась лише з «погодження» Куценка В.В.. Останній оголосив себе в Кіровоградській області «чорним кардиналом» на якого вплинути не може навіть Начальник ГУНП в Кіровоградській області – Кондрашенко С.Г., який звичайно своєю бездіяльністю не перешкоджає, тим самим дозволяє здійснювати злочинні, корупційні, кримінальні дії Куценку В.В.
Арсене Борисовичу, хочемо Вас запевнити що в Кіровоградській області атестація проводилась не в цілях очищення рядів поліції а з метою збагачення керівного складу ГУНП в Кіровоградській області, під головуванням Куценка В.В.
Вище зазначене підтверджується матеріальним становищем Куценка В.В., який проживає не в тому будинку що зазначено в декларації а за іншою адресою та в набагато дорожчому будинку в елітному місці міста Кропивницький. Також має у власному користуванні дорогий позашляховик марки Тойота та легковий седан цієї ж марки, що теж не задекларував. Навіть якщо в поясненні Куценка В.В. знайдеться виправдання що жодне перелічене авто на нього чи його сім’ю не зареєстровано, тоді виникає питання – за які такі заслуги чи послуги, особи які не знаходяться в родинних зв’язках з вище зазначеним, надають йому елітний транспортний засіб для постійного користування?!?
Підсумовуючи можемо зазначити, що Куценко В.В. не може працювати в лавах поліції, особа, яка під час скрутних часів в нашій країні а також під час війни – продасть любу інформацію державну, службову…заради власного збагачення. В підтвердження того що людина займає не своє місце і він не може бути обличчям представника влади — Національної поліції, є те що він перебуває в такій жахливій фізичній підготовці та жахливому вигляді а також який приклад він може подавати своїм підлеглим? Про яку можливу здачу нормативів без корупції йде мова? Адже Куценко В.В. в своїй надмірній вазі не може нормально ходити не говорячи про біг чи підтягування! Куценко В.В. може показати приклад як отримати хабарі та перевести їх у харчі.
Ганьба Національній поліції з такими керівниками!
Кіровоградська область підтримує Ваше рішення щодо проведення переатестації в лавах Національної поліції і просить звільнити керівника-хабарника з займаної посади та органах Національної поліції!

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ