Человек не терпит насилия!

Скандальний забудовник Зіневич підставив АвтоЄвроСилу, привівши їх під будинок Луценка

medium zinevichhhh

Скандальновідомий забудовник і бізнесмен Олексій Зіневич серйозно підставив ГО «АвтоЄвроСила», привівши шляхом обману представників організації на мітинг під будинок Генпрокурора Юрія Луценка. Про те, що АЄС не мала жодного стосунку до акції, організованої Зіневичем, заявив голова ГО Олег Ярошевич.

«Використали нашу атрибутику, наші прапори, при цьому вигукуючи якісь політичні гасла… Хочу наголосити, що АвтоЄвроСила офіційно не брала участі у жодних заходах, що проходили під будинком Юрія Луценка», – зазначив Олег Ярошевич у своїй офіційній відеозаяві.

Акцію протесту під помешканням Генпрокурора щодо начебто бездіяльності правоохоронних органів Олексій Зіневич організував 16 червня. За словами представника місцевого осередку АЄС у м. Ірпінь, члени ГО, які були присутні на заході, до останнього не знали, що автоколона рушить у сторону будинку Юрія Луценка, адже спершу мова йшла лише про акцію в Ірпені на підтримку мешканців проблемної забудови.

«Спершу ми їздили Ірпенем, а коли ми заїхали в Стоянку стало зрозуміло, що мета і ціль акції зовсім не співпадає з тими ідеями, за які ми долучилися до цього заходу. Ми зрозуміли, що нас просто ошукали. Тоді ж ми одразу згорнули нашу символіку», – розповідає в опублікованому на офіційній сторінці АвтоЄвроСили у Фейсбук представник Ірпінського осередку ГО Валентин.

Разом з тим очільник АЄС Олег Ярошевич наголосив, що організація буде розслідувати кожен випадок щодо схожого використання їхніх людей з корисливих і політичних цілей. Зокрема і цього разу представники ГО збираються подати до суду за неправомірне використання бренду і символіки організації.

Нагадаємо, що Олексій Зіневич – відомий своєю скандальністю у Приірпінні забудовник http://bespredelu.net/item/1083-1519683657, власник компанії «Бестсервісбуд», засновник Громадської ініціативи Олексія Зіневича, власник інтернет-провайдера «Бест» та інформаційної агенції «Погляд» http://www.ggostomel.com.ua/2018/02/13/%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%96-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D1%8F%D0%B4-%D0%BD%D0%B5-%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87%D1%83%D1%8E%D1%82/ .

Прославився незаконним отриманням земельних ділянок у Бучі https://www.rbc.ua/ukr/news/aktivist-obvinil-internet-provaydera-best-1477550737.html та скандалом зі “зливом” компанією «Бест» даних абонентів. У 2014 році провайдер передав базу телефонних номерів абонентів передвиборчому штабу Анатолія Федорука.

Своєю бізнесовою діяльністю Олексій Зіневич завдав значних мільйонних збитків громаді Ірпеня в результаті недобросовісної експлуатації компанією «Бест» житлового фонду міста. Пошкоджено сотні дахів і несучих стін будинків,  покрівель і капітальних стін, ліфтових приміщень і під’їздів, тощо https://antikor.com.ua/articles/158133-internet-provajder_best_zavdav_miljjonni_zbitki_gromadi_irpenja .

Крім того, Олексія Зіневича звинувачують у прямих посяганнях на свободу слова у регіоні через блокування його провайдером регіональних інтернет-ресурсів http://theirpin.city/read/articles/article/16480.

Олег Музичко, для ”ОРД”

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ