Человек не терпит насилия!

Російський шпигун в Службі зовнішньої розвідки України

ertysdf3

Нещодавні перестановки Петра Порошенка в українських спецслужбах викликали нову хвилю критики на адресу Президента. В першу чергу увагу журналістів прикувала до себе фігура Сергія Семочко — «новоспеченого» керівника української розвідки, який вже встиг набути іміджу і корупціонера, і одночасно “агента Кремля”.

Екс-начальник Київського управління СБУ Сергій Семочко є ключовою фігурою численних скандалів, серед яких корупційні схеми з «відкатами» в медицині і столичний рекет  – включаючи збір данини з дитячих садочків і автостоянок. В тісних кругах Сергій Семочко навіть більш відомий під кличкою «полковник-барига».

Крім того, під час війни з Росією, він зміг зберегти і розширити власний бізнес в окупованому Криму, а також придбати в Києві елітну нерухомість вартістю більше ніж 4 мільйони доларів США.

Важко повірити, але під час гібридної війни керівником зовнішньої розвідки поставлено «полковника-баригу», члени сім’ї якого отримали громадянство РФ і досі проживають в анексованому Криму, навіть не плануючи його залишати.

Проте, просто перейдемо до фактів:

1.    Члени сім’ї керівника СЗР України Сергія Семочко мають подвійне громадянство і лояльно відносяться до окупаційної влади Криму.

Вчора блогер Микола Комаров оприлюднив шокуючі факти.
Зокрема, 10 травня 2014 року Федеральною міграційною службою РФ були видані паспорта громадян Росії дружині Семочко (Лисенко Т.М. — серії 03 14 номер 851704) та її дочці від першого шлюбу (Лисенко А.Ю — серії 03 14 номер 851581), адреса реєстрації в обох: Крим, м. Ялта, вул. Київська, 18, кв. 13.

44a55c0b7dc5f82fe6be34ee6debe093
Чоловік дочки Семочко — Котон В.В. також є громадянином Росії, його паспорт серії 39 14 номер 635516 був виданий ТП УМФС Росії по Республіці Крим в п. Лівадія 05.09.2014 року.

8ce211dc049d6d45ee8263ea2efb0348
При цьому, аби колеги Семочко по службі були спокійними, його цивільна дружина та її дочка одночасно рахуються і громадянками України. А про зятя-росіянина Семочко намагається просто і не згадувати.

Згідно з українським законодавством, секретоносій, тим більше — керівник Служби зовнішньої розвідки України, маючи доступ до державної таємниці, повинен повідомляти керівництво та внутрішню безпеку про будь-які контакти з іноземцями. Сергій Семочко ж має близьких родичів з подвійним громадянством, факт наявності яких він просто приховує. Хоча це пряма передумова до витоку секретної інформації.

Виникає перше питання до керівництва Служби безпеки України. Чи повідомляв полковник-барига своєму керівництву і контррозвідці про контакти з родичами-іноземцями? Очевидно, що ні! Якщо так, то чи буде полковник С. Семочко позбавлений доступу до держтаємниці за численні порушення режиму секретності в умовах військової агресії?

2.    Полковник-барига С. Семочко – в полі зору ФСБ

Просто важко уявити, що спецслужби країни-агресора не знають про таку особистість, як С. Семочко і про його бізнес в Криму. Про його багатомільйонні доходи, про його родичів, які живуть за законами мажорів… Адже ФСБ не перешкоджають бізнесу С.Семочко і його членів сім’ї в Криму, не переслідують його родичів, які проживають на півострові. Хіба це реально?! Всім відомо, що справжні офіцери, які покинули окупований Крим, лишились всього, а їхніх знайомих та близьких досі переслідує ФСБ, застосовуючи при цьому всі можливі комбінації та підходи.

Відповідь проста —  Семочко на посаді першого заступника Голови Служби зовнішньої розвідки України вигідний для ФСБ. Вигідний тим, що ним можна керувати і контролювати. І якщо проаналізувати інформацію зі статті, то приходиш до єдиного правильного висновку, що Семочко завербований і працює на ФСБ, основний інтерес якої – отримання закритої інформації з української розвідки і контроль за розвитком подій при загостренні ситуації на Сході України. І вирішення всіх цих задач, завдяки своєму службовому становищу, забезпечує С. Семочко .

Так що поки одні офіцери спецслужби воюють, полковник-барига Сергій Семочко, який всім серцем любить «русский Крым», успішно забезпечує збір розвідданих в інтересах іншої держави.

І тут виникає друге питання до контррозвідки Служби безпеки України: доки людина з таким «шлейфом компромату» буде займати одну з ключових посад СЗР України і коли все ж буде відкрито кримінальне  провадження проти «полковника-бариги» по статті 111 Кримінального кодексу України “державна зрада”?

Блогер Микола Комаров анонсував своє звернення до АПУ, ВРУ та РНБОУ — сподіваємось, що він оприлюднить відповіді цих поважних державних органів.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Великий махинатор Ирина Долозина: грязные схемы «скрутчицы»

Ирина Долозина -- чемпион по "скруткам". При всех начальниках
НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

НЕНУЖНОСТЬ ГОСУДАРСТВА

Последние российские новости впечатляют. Бывший журналист «Новой газеты» Сергей Канев пишет, что под Питером была обнаружена частная тюрьма с крематорием.…
Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

Большая фармацевтическая афера: «фуфло» и ценовой сговор

  Почему крупные дистрибьюторы лекарств и торговцы «самопальными» медпрепаратами попали в одно уголовное дело. Весной этого года, 25 марта, федеральный суд…
НОВОСТИ