Человек не терпит насилия!

Железнодорожники пишут «Правому сектору»

Дорогі співвітчизники! 
Повинен звернутись до Вас, так як працюю на залізниці та не можу мовчати. Я вірю в вас і в ту справу, що ви робите! 
Протягом останніх років нам категорично не везло з керівництвом. І ось коли у нас (залізничників) з’явилась надія (ЗАВДЯККИ ВАМ), до влади почали рватись горе — керівники, які вже стільки «наробили». Зокрема, пан Костюк, Остапюк та Кривопішин. Під час Євромайдану саме Кривопішин віддав наказ розмити пожежним поїздом колії, щоб затримати поїзди із Західної України до Києва. Про діяльність цих князьків є досить багато журналістських розслідувань. Зокрема схема Костюка с братами депутатами Дубневичами власниками «Корпорація колійні ремонтні технології» (вона ж ТОВ «Корпорація КРТ» з 2011 року). Після звільнення Костюка з «Укрзалізниці» на початку 2011 року компанія Дубневичів не виграла жодного суттєвого тендеру залізниці. 
Так як схема брати Дубневичи – Костюк вже досить відома, зараз з’являється нова: брати Дубневичи – Кривопішин (начальник Південно-Західної залізниці). 
Кривопішин О.М. здобув собі «репутацію» таким справами як передача в оренду державного майна — готелю „Експрес” — закритому акціонерному товариству, що було не вигідно ані Укрзалізниці, ані, відповідно, державі. Підтвердженням злочинної діяльності Кривопішина О.М. і його «команди» є також фінансово-господарська діяльність фірм створених особисто Кривопішиним О.М. та його родичами. Так для перекачування державних коштів дружиною брата Кривопішина, Поліщук Інною Вікторівною було створено товариство з обмеженою відповідальністю „Трініті –БС” та „ФОРУМ-С”. Крім того, Кривопішин О.М. створив ще декілька фірм, через які здійснює шахрайство з фінансовими ресурсами, а саме: 
— ТОВ „Агентство „Експрес”, код 32767289, зареєстроване за адресою: м. Київ, вул.. Новопирогівська будинок 62А, вид діяльності реклама;
— ТОВ „Солід-Актив” код 33835768, адреса: м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3840, вид діяльності – інші види грошового посередництва.
Засновником цих підприємств є його дружина – Бєлова Любов Юріївна 27.11.1957 року народження. 
Різні перевірки були. Однак вони нажаль проводились формально, та зосереджені в основному на діяльності провідників, які вимушені носити керівнику Південно-Західної залізниці побори від виручених із рейсу коштів. 
Основне ж родинне злочинне угруповання залишається безкарним продовжуючи і надалі розкрадати державні кошти та отримувати побори від підлеглих працівників. 
Прошу Вас, БЛАГАЮ від імені всіх залізничників не допустити вищевказаних осіб до керівництва залізничною галуззю!

Відповідаємо: цими питаннями адміністратори не займаються. Звертайтеся до місцевих осередків або за іншими контактами, котрі ви у нас знайдете.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

9 ответов

  1. Ребята для тех кто до сих пор не понял:представители правого сектора частично и есть люди Ярослава(Дубневича) и Ко!!!После всех назначении это стало более чем понятно!!!Вчера на Майдане народные лидеры(Чорновол,Булатов и т.д.) призывали людей поддержать эти кандидатуры!!!
    Так как свое личное место под солнцем они получили!!! Старая гвардия БЮТ в главе с Тимошенко рулит!!!А назначения просто смешны! Кто хоть видел биографию Булатова?
    Может он сидел за коррупцию?Это касается и остальных назначении!!!!Минкультуры вообще без обсуждении!!!Готовимся, думаю месяцев 6 и опять на Майдан!! Слава Украине….

  2. Це не тільки на Південно-Західній залізниці такі проблеми. Перевірити не завадило б підприємства прямого підпорядкування Укрзалізниці. Ось де справжній рай для відмиття грошей.

  3. Шановні гр. Чередник Любов Іванівна, гр. Лукаш Алла Василівна (пристарілі та списані коханки свого “боса”)! Прошу вас потурбуватись про своє майбутнє, а не про гаманець вашого шефа Кривопішина! Ви є “фунтами” (поцікавтесь у податківців, що це означає)! Наступного разу. ймовірно прийдеться викласти всі ваші фірми з шаленими прибутками, а згодом й місця де шукати ці викрадені у державі кошти!

  4. Гасить и срочно!!! Ребятки на последних издохах выжимают с предпринимателей всё и более. Вопрос только для чего: бежать или купить себе место в будующем???
    На одной из этих подруг, насколько мне известно висит бизнес по постельному белью в вагонах, а бабки то бюджетные!!! Вот вам и деньги на помощь военным! Где вы правый сектор, раз мусарку и остальных разогнали??????

  5. А также не забудьте о недавно открывшемся частном отеле на гос. земле железной. Дороги в Трускавце о вилле тов. Кривопишина на гос. земле в Евпатории на территории лагеря” Лучистый” и застройки им же Голубого озера особняками для своей семьи и развлекательными заведениями все с теми же престарелыми Клавами в компании

  6. А также не забудьте о недавно открывшемся частном отеле на гос. земле железной. Дороги в Трускавце о вилле тов. Кривопишина на гос. земле в Евпатории на территории лагеря” Лучистый” и застройки им же Голубого озера особняками для своей семьи и развлекательными заведениями все с теми же престарелыми Клавами в компании

  7. Пусть этот правый сектор сунет свой нос к нам, на урал. А то там смелые такие давайте прилетайте, к нам, бандиты бл..дь. Вы обратно не вернетесь, а пойдете на корм рыбам и свиньям

  8. Чего ты там пыхтиш, Уралец херов? Что, даже на Урале бздите от одного названия “Правый сектор”! Скоро они будут и на Урале, по ходу пройдя по Красной площади Московии!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ