Человек не терпит насилия!

Львівстандартметрологія

Більш, як три роки тому, на посаду генерального директора Державного підприємства «Львівстандартметрологія» було призначено Косінського Олега Васильовича з Тернополя. Тоді працівники підприємства схопилися за голови, бо були начитані інтернет-статей про його «звершення» у минулому.
Косінський О.В. настільки «фахівець», що без допомоги референта і канцелярії не може жодної візи на документі поставити. На нарадах, які нагадують сталінські часи, генеральний директор своїх підлеглих обзиває «тупими галіцуцами».
Він розказує про те, що до нього тут ніхто нічого не робив і все розкрадалося. Але, якщо вникнути в господарські справи, то очевидно, що все господарювання поставлене на корупційних діях команди з Тернополя.
Найбільший фахівець він, як потім з’ясувалося, лише у питаннях корупційних оборудок і організації шахрайських схем відмивання державних коштів. Під ці злочинні забаганки Косінський і сформував свою організовану і потужну бригаду.
Таким чином, кілька осіб безцеремонно перетворили державне підприємство на кишеньковий механізм збагачення. Сам генеральний директор буває на роботі не більше двох днів на тиждень. Решту часу він перебуває в Тернополі, хоча завжди беруться відрядження на Київ. Відрядження оформляться на декількох осіб – це працівники бухгалтерії, а саме: головний бухгалтер, її заступник, дочка головного бухгалтера, головний інженер, головний механік, помічник генерального директора та інші працівники відділів. Робиться все, щоб продемонструвати прихильність до демократичної влади, затулити очі громадськості і владі на свої кримінальні забаганки.
Створена схема, за якою по спеціальним наказам на відрядження цим особам виділяються по тисячі гривень на добу, коли для всіх інших працівників по області – 50 гривень, за межами області – 100 гривень. Відрядження для VIP-персон – безпідставні, і ніхто з них не бував в Донецьку, Харкові, Києві та інших містах України, а кошти виділені їм на поїздки, звичайно ж отримує Косінський. Таким чином за останні роки в кишенях керівництва осіло більше мільйона гривень.
На виробництві для виконання роботи використовується автотранспорт, на який списується неймовірна кількість пального. Головний автомеханік вимушений заставляти начальників відділів писати фабульні путівки, щоб задовольнити потреби Косінського О.В. в паливі, а це 500-600 літрів в тиждень. В результаті щоквартально підкручуються спідометри на машинах.
В той час, коли кожен день виписуються шляхові листи, водії зайняті на господарських роботах. Вони шліфують і фарбують паркети, штукатурять, фарбують, проводять бетонні та інші роботи, за які отримують кошти за договорами інші люди. За це відповідають головний інженер та головний бухгалтер, які підійшли під стать «управлінському» стилю генерального директора.
Вартує звернути увагу, які кошти витрачені на переобладнання котелень. Всі будівельні роботи по котельнях по вул. Заводській та вул. Метрологічній були виконані нашими водіями, а гроші отримав підприємець з Тернополя, який на особливих умовах без всякого тендеру, добряче тут поживився.
Кошториси та матеріали по всіх роботах, які вони виконували, дуже завищені. Зі слів головного інженера, який проговорився за чаркою, в цій співпраці особистий інтерес був у Косінського О.В. Корупційним діям Тернопільських «фахівців» не має меж. Так, в Дрогобичі працює Дацко Олег Михайлович – на роботі не буває, але гроші отримує регулярно. Таких прикладів дуже багато.
О.В. Косінський дуже активно займався створенням антимайдану і фінансував із своїх коштів поїздки бойовиків для побиття учасників Майдану. Ним використались шалені кошти на транспорт та відрядні тим антимайданівцям.
Цілковитий безлад в управлінні і вкрай зневажливе ставлення до працівників стали нині нормою роботи керівництва. З роботи звільняли спеціалістів, які виконують план та забезпечують поступлення коштів на рахунок підприємства. На їхнє місце приймають «по дзвінку» або за гроші. Відсутній конкурс та будь-який підбір кадрів. До того ж штат роздутий до небачених масштабів. Приймають екологів, вчителів, менеджерів з туризму та спорту – тільки не тих, хто розуміється в метрології та сертифікації.
Ціни на підприємстві на сьогоднішній день значно завищені та необґрунтовані, тому і клієнти переходять на обслуговування в інші центри. Генеральний директор на цій посаді непохитний. Він раніше хизувався тим, що його найкращий друг – сам Азаров. На його столах демонстративно стояли декілька портретів та фотографій, де Косінський в кабінеті Азарова дарує йому подарунки та стоять з прем’єром «в обнімочку». Косінський заставляв працівників підприємства вішати портрети януковича в кожному кабінеті.
А тепер він уже швидко перефарбувався бо розказує, що у нього залізні прихвати в Адміністрації Президента.
Простим інженерам та робітникам, не все відомо про діяння тернопільської команди, але очевидно, що на кожній фінансовій операції відмиваються кошти, особливо це стосується проведення ремонтів. Ремонтуються приміщення, які не є у власності ДП «Львівстандартметрологія». Орендодавці приміщень по вул. Князя Романа та по вул. Заводській навіть не поставлені до відома про масштаби ремонтів та реконструкцію їхніх будівель. Ці ремонти обходяться підприємству в немалі суми і виражаються у мільйонах. Ніхто не знає, чи ці суми будуть зараховані в рахунок оренди, тому що таких договорів між центром та орендодавцями не існує.
Все це відбувається завдяки круговій поруці – головний інженер – головний бухгалтер – помічник генерального директора та головний механік, а всіма ними заправляє генеральний директор Косінський. В той час, коли кошти транжиряться наліво і направо, працівники забули про премії тат інші доплати. Це стосується і виплати матеріальної допомоги на оздоровлення при відпустці – для інженерів і робітників вона становить 100 грн, для адміністрації – в розмірі посадового окладу. Не відомо, які суми преміальних нараховують собі ці особи, тому що це робиться окремим наказом в секреті від колективу.
Тепер, щоб відмитися від команди януковича-азарова Косінський себе активно піарить на АТО. Всім розказує, що надає допомогу грошима і майном, щоб створити собі імідж прихильника Президента, ніби люди забули, як він вірно служив банді регіоналів і тиранив колектив своїми політичними забаганками.
Маємо надію, що Ви допоможете нам, що Закони «Про очищення влади» і «Про боротьбу із корупцію» застосують і до злодія-регіонала Косінського О.В., а посаду генерального директора займе фахівець і порядна людина.

Колектив ДП «Львівстандартметрологія»

Оцените материал:
54321
(Всего 1, Балл 1 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ