Человек не терпит насилия!

СБУ Миколаївщини на чолі з В. Герсаком разом із ГУ ДФС та прокуратурою нанесли черговий удар по злочинному схематозу регіону. Викрито підпільний цех паливно-мастильних матеріалів.

І знову кримінальна Миколаївщина, саме так свого часу її назвав Президент України Володимир Зеленський. Та вже скоро цей регіон будуть називати одним із найблагополучніших, адже призначений у вересні 2019 року у дану область Керівник СБУ Віталій Герсак прикладає для цього максимум зусиль. Чи не кожного дня на всю Україну лунають новини про гучні затримання та тотальне знищення бандитизму по всій Миколаївщині. За крайні пів року працівниками СБУ затримано не один десяток злочинців та корупціонерів, до того ж справи реально розслідуються та передаються до суду. Центральне керівництво СБУ і місцеве населення відзначають, що з призначенням Герсака в області нарешті ведеться не показова, а реальна війна із криміналітетом.

Та попри ці, хай проміжні, але досягнення керівник СБУ Миколаївщини ні на один день не дає розслабитись ані своїм підлеглим, ані бандитським прошаркам та кримінальним схемщикам. Явним доказом цього є свіженька новина по викриттю підпільного цеху по незаконному виготовлені та реалізації паливно-мастильних речовин, а саме бензину та дизельного палива. Варто відзначити, що у цій блискавичній операції також брали участь слідчі податкової поліції ГУ ДФС Миколаївщини та місцева прокуратура. Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 204 ККУ.

У ході слідчих дій було встановлено, що групою осіб було організовано роботу даного підпільного цеху, де за рахунок спеціалізованого обладнання і різного роду лігроїнових фракцій проводилось виробництво та змішування нафтопродуктів сумнівної якості, яке в подальшому реалізовувалось за готівку по мережі власних АЗС у Миколаївській області. Якщо в загальному, то люди отримували не те що неякісне пальне, а взагалі небезпечне для використання транспортними засобами. Також під час рейду було виявлено та вилучено 150 тон дизельного палива, 100 тон бензину, 20 тон бензино-лігроїнової фракції, металеві ємкості від 3 до 75 метрів кубічних, 14 автозаправних колонок та обладнання для виготовлення паливно-мастильних матеріалів, що оцінюється орієнтовно у 8млн.грн.
Також, згідно отриманих даних працівники СБУ певний період вели нагляд за цією територіє, адже основною метою було не тільки затримання власників і працівників підпільного цеху, а й встановити цілий ланцюг постачання як сировини, так і готової продукції до місць реалізації. Наразі вже ведеться масштабна операція по затриманню решти осіб, які також приймали участь у реалізації продукції. Крім того проводиться велика перевірка інших АЗС для виявлення і можливого вилучення підробленого палива. За свідченнями працівників СБУ їх мета накрити і знищити весь фальсифікат, адже від нього страждають люди.

Наразі триває досудове слідство, але вже відомо, що справа не буде зпущена на гальмах, адже її на власний контроль взяв сам очільник СБУ Миколаївщини Герсак. Тому вже скоро чекатимемо справедливого вироку цим особам, що дурили і наживались на простих громадянах нашої країни.

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

ДСНС чи МНС

Шановні рятувальники! Ця тема призначена для комплексного обговорення проблем та пропозицій! Хто на вашу думку був би гідний очолити службу?

ДЛЯ ОКПП

Що еліта мовчите? А де прес-служба, а де ця блядь? Показушно-брехлива зі своїм фотоапаратом? Яка вміє тільки про псів писати……

В Україні обговорюють статтю Путіна

На провідному експертному інтернет-телеканалі «UkrLife.TV» методолог, радник Офісу президента і політолог розповіли, що вони думають про висловлювання російського президента у…
НОВОСТИ