Человек не терпит насилия!

«Український Національно-Визвольний Фронт» (УНВФ)

    (Проект манифесту)

 Остаточна перемога українців в здобутті УКРАЇНСЬКОЇ України і, як слідство, цілковита руйнація та остаточне знищення постсовєтської, злочинної, неономенклатурної системи соціально-економічного та громадсько-політичного державного устрою, розбудова демократичної, правової держави, збереження її територіальної цілісності, набуття нею потрібного міжнародного статусу та достатньої міжнародної ваги, можлива тільки за умови створення єдиної потужної політичної сили, тобто, національної громадсько-політичної організації нового типу, яка була б спроможна об’єднати та очолити, на цьому історичному етапі, загальні національно-визвольні змагання українців з реалізації свого невід’ємного права на національне самовизначення та розбудову своєї власної національної держави на своїй власній українській від діда-прадіда, Богом даної землі.
     «Український Національно-Визвольний Фронт» (УНВФ) — це можлива назва загальнонаціональної політичної організації, яка і за назвою, і за формою, і за організаційною структурою, і за самою суттю має бути саме ФРОНТОМ — єдиним, потужним, структурованим, із залізною військовою дисципліною, з єдиним авторитетним керівним проводом; ФРОНТОМ, який має об’єднати на одній лінії безкомпромісної боротьби всі, без винятку, здорові українські національно-патріотичні сили.
     Головна ідея УНВФ — це створення загальнонаціональної політичної сили за ініціативою широких верств українців (за ініціативою «знизу»), на умовах індивідуального членства, з головним завданням створити на демократичних засадах европейського зразку «державу в державі» і фактично перебрати на себе, бажано мирним шляхом, всю повноту державної влади всіх гілок і всіх рівнів, зруйнувати вщент та знищити остаточно постсовєтську, злочинну, неономенклатурну систему соціально-економічного та громадсько-політичного державного устрою, надати незворотного характеру розвитку сучасних европейських засад і форм побудови держави і на цьому вважати своє головне завдання виконаним.
     Для цього варто скористатись досвідом польської «Солідарності», чеського «Демократичного фронту», литовського «Саюдіса» та ін.
     Українська держава успадкувала від СРСР злочинну, неономенклатурну систему соціально-економічного та громадсько-політичного державного устрою. Але питається, а що ж це за «система» така, — «Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы? — рос (М. Булгаков.)». Система державного устрою — це люди, це цілком конкретні особи, чималий прошарок неономенклатурної наволочи, які проваджують функціонування всіх державних інституцій та здійснюють державну владу. Конструкція цієї номенклатурної, феодально-ієрархічної піраміди досягла вершини досконалості ще за часів тоталітаризму, але умови для її існування залишаються незмінними до сьогодні. Всі до одного представники сучасної неономенклатури в Україні за своїм світоглядом, за системою цінностей, за способом життя, за самою суттю своєю абсолютно не відрізняються від класичної совєтсько-партійної номенклатури. Залишаючись при державній владі всіх гілок і всіх рівнів вся ця неономенклатурна наволоч, об’єднавшись у зграю із «социально близкими — рос», не здатна створити нічого іншого, ніж якийсь, більш чи менш, ліберальний (це, якщо в кращому варіанті) різновид «советского государства — рос» , який і близько не лежав біля традиційних европейських цінностей: свободи, прав людини, вільної конкуренції і т. ін.
     Саме виникнення «системи», як результат, започаткованого більшовиками найжахливішого за всю історію людства соціального «експерименту», є у своїй основі помилкою і відхиленням від цивілізованого, нормального напрямку розвитку людської цивілізації «в отдельно взятой стране — рос» на території, що дорівнювала одній шостій частині суходолу, в тому числі і на українських теренах. Допоки в Україні не буде виправлена ця помилка і не буде спрямовано розвиток держави цивілізованим шляхом за прикладом східноевропейських країн, котрі ще донедавна належали до так званого «соцтабору», доти Україна не буде мати шансів на будь-яку пристойну перспективу в сучасному світі.
     Реформувати «систему», а тим більше роблячи це поступово, намагаючись наблизити її до европейських стандартів, за моїм глибоким переконанням, неможливо, «система» може функціонувати лише як цілісний організм, частково пристосовуючись до нових умов, але за самою суттю своєю завжди залишаючись злочинною, антилюдяною. Усунути одномоментно неономеклатурну наволоч від важелів державного управління на всіх рівнях державної влади, теоретично можливо, навіть, у цивілізований, демократичний спосіб, тобто в результаті вільних, демократичних виборів. Для цього достатньо кандидатам, які представляють загальнонаціональну політичну організацію, яка сповідує европейські ідеї і европейські цінності, отримати більшість голосів виборців. Це мало б так виглядати в ідеалі. Але, навіть, ще не створена політична сила здатна перемогти «систему», та й сама «система», впевнений, не зголоситься з доброї волі піти в історичне небуття, але тим не менше, треба ж щось робити і робити треба прямо зараз.

Полковник Вешняк

Оцените материал:
54321
(Всего 0, Балл 0 из 5)
Поделитесь в социальных сетях:

11 ответов

  1. Чудня.
    Не маниест,а мандафест
    Много лирики,эротики,и ни капли конкретики.
    Похоже на тест на адекватность

  2. Врешь “генерал”. Никогда не поздно. И не генерал ты. В “Смерше” учили другому.

  3. Ідея національно-демократичної революції, що називається літає в повітрі, ідея докорінних змін в державі і суспільстві актуальна як ніколи. Адже ж спромоглися чехи, угорці, поляки, та й ті ж прибалти здолати комуністичне минуле та приєднатись до цивілізованих народів. Нова політична організація, котра буде спроможна здолати бандитсько-олігархічну владу, має сформуватись з числа активістів громадських рухів на місцях, на зразок польської “Солідарності”, навіть за принципом кругової поруки, де відсутність фактів участі або співпраці з владою має бути головною умовою для здобуття членства в організації. А вже місцеві осередки і групи мають об’єднатись в єдину організацію, а лідерів вибере саме життя, лідерів визначить саме середовище вже в процесі боротьби, при чому в лідери виберуть справжніх моральних авторитетів на рівні таких постатей, як Вацлав Гавел, Лех Валенса…
    Для захоплення влади в центрі і на місцях, не обов’язково створювати масову, тобто багаточисельну організацію, головне, щоб така організація була розгалужена і дисциплінована, а головним і невідкладним завданням після приходу до влади мають бути люстрація державного та адміністративного апарату і цілковита декомунізація суспільства.
    Справа за малим, слід створити програмні та засадничи документи, на основі ідеї національно-демократичної революції, ідеї, котра б відповідала інтересам та сподіванням чесних, порядних, тверезомислячих, тобто нормальних людей і котра б об’єднала активних громадян та була б підтримана всіма без винятку здоровими патріотичними силами.

  4. Есть другое видение решения насущных проблем Укралины
    http://snayper.do.am/publ/demokraticheskij_socializm_s_melkoburzhuaznym_licom_partii_snajperov/1-1-0-267
    Демократический социализм с мелкобуржуазным лицом Партии снайперов

    «1000 арестов, 10 патронов – и будет порядок!». … «На власть нужно смотреть через оптический прицел, а не телевизор!»…. – «Вдумчивые расстрелы и вежливые аресты быдлоэлиты спасут Украину!».

    А что может это и выход хотя ” человек не терпит насилия”

    Если кандидату в Президенты Украины от Партии снайперов удастся пробиться, намечен первоочередной план.

    Вначале будет кардинально зачищен силовой блок. Особенно, руководство СБУ. Из запаса вызовем сотню-вторую честных офицеров советской закалки. За недельку все заработает так, как нужно.

    Будут немедленно арестованы 1,2,3 Президенты, все премьеры и спикеры, начиная с 1995 года. Можно взять все составы правительства, скажем с 2000 года. Самых долгосидящих депутатов парламента. Скорее всего, честных людей там уже нет…

    И об олигархах. Это – глисты державы. А глисты никогда не наедаются. Только растут… Арестовать всех представителей тех известных олигархических семей! Их, кажется, 300…

    Деятельность оффшорных компаний будет объявлена вне закона. Все их имущество и счета в Украине будут арестованы и конфискованы.

    На протяжении года будут ликвидированы все коммерческие банки. Будет несколько сильных государственных.

    Будет запрещено свободное хождение иностранной валюты. Только гривна! Для поездок за рубеж разрешено менять требуемую сумму.

    Триста-четыреста честных офицеров, начнут изучать странности большой прихватизации базовых отраслей промышленности. Украденное доведется вернуть.

    Вообще, «большого олигархического бизнеса» в нашей стране не будет! Только малый и средний бизнес! Транснациональные корпорации будут запрещены!

    Земля – общенародная собственность. Допускается выделение участков только для индивидуального строительства (в разумных размерах) и короткосрочная аренда для сельхозработ.

    Бюджет наполнится моментально. Стартовым капиталом станет конфискованная у олигархов собственность, денежные счета, которые мы достанем по всему миру.

    Когда промышленность начнет работать на страну и для людей, все кардинально изменится.

    Через три-четыре года мы вернем себе ядерное оружие, модернизируем армию.

    В международной политике вернемся к прагматике. Дружим со всеми на взаимовыгодной основе. Диалог поведем на равных. Сильных уважают. Все взаиморасчеты будут проводиться или в нашей национальной валюте, или в валюте конкретной страны. От фантиков типа доллара и евро отказываемся.

    Будет начато расследование об использовании многомиллиардных поступлений от МВФ, Мирового банка и им подобных учреждений. Есть факты воровства с обеих сторон…

    Будет инициировано специальное международное расследование преступной деятельности Всемирной Организации Здравоохранения. За смертельную вакцинацию кто-то должен ответить и компенсировать моральный ущерб.

  5. Великороссы и наши украинцы создали общими усилиями русскую науку, русскую литературу, музыку и художество, и отказываться от этого своего высокого и хорошего для того, чтобы взять то убожество, которое нам, украинцам, так любезно предлагают галичане, просто смешно и немыслимо…” – Гетман Украины , генерал-лейтенант Скоропадский 1918

  6. Да, действительно идея носится в воздухе. Трудно представить, что будет со страной за пять лет правления бандюковичей. Только опять лезут непрошенными всякие украинофобы, недобитые чекисты, коммунисты, словом шлоебень всякая. Мы в своей стране как-нибудь сами разберемся. Отдыхайте любезные. Лучше с умным потерять, чем с дураком найти. Техника предложенных антиолигархических действий заслуживает внимания, антиукраинские лозунги нет.

  7. Полковник Вешняк — молодець! Нарешті почули рішучу пропозицію! Треба об”єднуватися проти бандитської влади корпорації путіна-януковича-ахметова-фірташа й іже з ними.

  8. ” Для цього варто скористатись досвідом польської «Солідарності», чеського «Демократичного фронту», литовського «Саюдіса» та ін.”
    Необходимо добавить и обязательно власный опыт Руха, как искуственно созданного на американские деньги, такими же придурками как вешняк, политического движения, которым выполнена историческая миссия козла-провокатора — вывести Окраину из состава СССР и затем “почить в Бозе”. Тема — для идиотов. Уважайте себя.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Читайте также

В Лондоне пригрели чиновницу Лени-Космоса

Марина Погибко, просившая летом этого года предоставить ей политическое убежище в Великобритании, на днях получила его. Об этом LB.ua стало известно…
АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

АгроГазТрейдинг и семья Зеленского

Много пишут что Мельник это человек Татарова, Ермака… Нет. Это человек Квартала95, замкнут соответственно на Шефира. Многие наверно слышали про…

В УСБУ Херсонщины выявлен шпион

Внутренняя безопасность СБУ задержала сотрудника УСБУ в Херсонской области, которые передавал информацию российским спецслужбам. Об этом сообщает «Преступности.НЕТ» со ссылкой на…
НОВОСТИ